Elasztikus zokni merinó gyapjúból - Ovecha veľkosti: XL


11 755 Ft
  • Raktáron

Próbálta már a merinó gyapjúból készült termikus térdzoknit? A báránybőr támogatja a megfelelő vérkeringést és segíti a szervezet regenerálódását. A térdzokni segíthet a fagyás megelőzésében, mivel tökéletesen melegen tartja a lábát. Ráadásul elvezetik a nedvességet, így nem fog izzadni bennük.   A merinó 100%-ban természetes báránygyapjú, szintetikus adalékanyagok nélkül. A merinógyapjú egy keratin

Gyártó: Ovecha

Termékleírás

Az Ovecha merinó gyapjúból készült elasztikus zokni az ideális választás a hidegebb téli napokra vagy akár hosszabb túrákhoz is. A zokni anyaga a legjobb minőségű merinó gyapjú, amely rendkívül meleg és puha érzetet biztosít az egész napos használat során.

Az elasztikus anyag segítségével a zokni tökéletesen illeszkedik a lábfejre, és kényelmes viseletet biztosít. Az XL méret, különösen nagyobb lábmérettel rendelkező személyek számára készült, és garantáltan a lábukra simul.

A zokni anyaga hőtároló képességgel rendelkezik, így a lábak mindig melegen és szárazon maradnak. Emellett a merinó gyapjú természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami csökkenti a jelenlévő baktériumokkal való érintkezés rizikóját.

Összességében az Ovecha merinó gyapjúból készült elasztikus zokni a tökéletes kiegészítő minden téli öltözködéshez. Kiváló minősége és hőtartó képességei garantáltan megbízható támogatója lesznek minden hideg napnak vagy hosszabb túrának.

Próbálta már a merinó gyapjúból készült termikus térdzoknit? A báránybőr támogatja a megfelelő vérkeringést és segíti a szervezet regenerálódását. A térdzokni segíthet a fagyás megelőzésében, mivel tökéletesen melegen tartja a lábát. Ráadásul elvezetik a nedvességet, így nem fog izzadni bennük.
 

A merinó 100%-ban természetes báránygyapjú, szintetikus adalékanyagok nélkül. A merinógyapjú egy keratin nevű természetes fehérjéből és lanolin zsírból áll. Ausztrália és Új-Zéland hidegebb vidékein egész évben legeltető, speciálisan tenyésztett juhfajtákból nyerik.A merinói gyapjúszálak sokkal finomabbak, mint a hagyományos gyapjúszálak. A merinó gyapjú szálainak szerkezete szabálytalan, és a szálak egyenetlensége a fontos, emiatt a merinó gyapjú olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik.
A juhzsírnak – lanolinnak – köszönhetően a merinógyapjú képes eltávolítani a káros anyagokat, baktériumokat, atkákat és mikroorganizmusokat. Ezen kívül érzékeny bőrű vagy különféle allergiában szenvedők számára is alkalmas. A gyapjúszál egyenetlen felületi szerkezetének és a természetes csavarásnak köszönhetően a merinó gyapjú lélegzik. A merinó gyapjú termékekkel nem érzi ragacsosnak magát. A szintetikus szálak ezt nem mindig garantálják.
Miért válassza a merinó gyapjút?

Elősegíti a fájdalomcsillapítást
Szabályozza a testhőmérsékletet
Jót tesz a bőrnek és a mozgásszervi rendszernek
Csökkenti a baktériumok és egyéb kórokozók számát
Hipoallergén (antiallergén)
Képes elvezetni a nedvességet
Elősegíti a jó alvást
Minimalizálja a lehetséges betegségeket
Javítja a vérkeringést
Tartós és évekig kitart

Ha többet szeretne megtudni a merinó gyapjúról, elkészítettük Önnek ezt a szakmai cikket.
Ápolás/karbantartás: A juhgyapjú termékek könnyen karbantarthatók. A gyapjú öntisztuló képességgel rendelkezik, elegendő friss levegőn szellőztetni. Ha mégis ki kell mosni, akkor maximum 30 fokon használjon mosásra szánt terméket: lanolint (folyékony). Lehetőség van mosógépben mosni az erre kialakított programmal (gyapjú).
Anyaga: 100% bárány merinó gyapjú
Méretek: S/ L/ XL
S
36-39
L
40-43
XL
44-47
 
Származási ország: EU

Ruhák

Az ruhák alkatézisére szakosodott weboldalunk minden olyan információt tartalmaz, amire a vásárlóknak szükségük van ahhoz, hogy ideális öltözéket választhassanak a testalkatukhoz igazítva. Az oldalunkon a legkülönfélébb stílusokhoz és méretekhez találhatsz ruhadarabokat, és segítünk megtalálni azokat az összetevőket, amelyek a legjobban illeszkednek az életmódodhoz és a testalkatodhoz. Az Ruhák kategóriánk tartalma a következőkre terjed ki: 1. Női ruhák: Az oldalunkon számos női ruhát találsz, a strandról a munkahelyre. A különböző stílusok, mint például az A-vonalú, a vállat szabadon hagyó vagy az egyenes vonalat követő ruhák közül választhatsz. Megtalálhatod azokat a fazonokat és színeket is, amelyek a legjobban kiemelik a női idomaidat és előnyösek a testalkatodra nézve. 2. Férfi ruhák: Az oldalunkon a férfiak számára is nagy választékot kínálunk az alkat és a stílus figyelembevételével. Legyen szó bármilyen alkalomról, nyers farmerből vagy elegáns öltönyből, megtalálhatod azt az öltözéket, amely a legjobban a testalkatodnak megfelelően áll. Azonban mindig érdemes figyelembe venni az alkalom és a személyes stílusodat. 3. Gyerek ruhák: Az oldalunkon megtalálhatók azok az egyedülálló darabok, amelyek megfelelnek a legkülönfélébb korosztályok igényeinek. Az öltözékek a legjobban illeszkednek a képzelt és valódi kalandokhoz és tevékenységekhez, valamint figyelembe véve a kis gyermekek testalkatát is. Az alkatézis beállítása az egyik legfontosabb dolog, amelyet a ruhavásárlás előtt figyelembe kell venni. Az oldalunkon láthatod, hogy hogyan lehet kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat az alakodhoz igazítva. Összeállítottunk néhány tippet a legjobb megoldásokhoz. Például a magasabb, vékonyabb férfiaknak bátran viselhetnek szűkebb darabokat, míg az „alacsony, telt” középcsoport ellensúlyozása érdekében érdemes jobban figyelni az egyszerűségre és az összhangra. Az oldalunk előnye az, hogy számos ruhadarabot kínálunk, amelyek különféle alakokhoz igazíthatók. A testalkatodtól függően választhatsz szabályos és széles, laza vagy formához igazodó öltözékeket. Az oldalunk felépítése lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláld a neked megfelelő darabokat. Végül, de nem utolsósorban, az Ruhák alkatéziséhez tartozó weboldalunk esztétikus és könnyen érthető felülete felejthetetlen vásárlási élményt nyújt a látogatóinknak. A minőségi ruhadarabok kiválasztásához szakértelemre és megfelelő információkra van szükségünk, amelyekhez mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk neked. Nézz be hozzánk egy olcsó bevásárlásért, és szerezz be néhány magas minőségű ruhadarabot, amelyek ideálisak lesznek az alkatodra és az ízlésedre!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
veľkosti XL
ZASILKOVNA 995 Ft
ZASILKOVNA_NA_ADRESU 2 230 Ft
GLS 2 570 Ft
Milyen anyagból készült az Ovecha zokni?

Az Ovecha zokni merinó gyapjúból készült.


Milyen méretben érhető el az Ovecha zokni?

Az Ovecha zokni XL méretben érhető el.


Milyen funkciókat szolgál az Ovecha zokni?

Az Ovecha zokni elasztikus és rugalmas kialakítása támogatja az izmokat, javítja a vérkeringést, csökkenti a lábdagadást, csökkenti a sérülések és fájdalmak kockázatát.


Mennyire könnyű az Ovecha zokni?

Az Ovecha zokni nagyon könnyű, mivel a merinó gyapjúból készülő anyaga vékony és rugalmas.


Milyen időjárási körülmények között lehet hordani az Ovecha zoknit?

Az Ovecha zoknit egész évben lehet hordani, mert az anyaga hőszabályzó hatással rendelkezik, így nyáron hűt és télen melegen tart.



Vero Moda Női ruha VMDOFFY 10215523 Black MELANGE M Vero Moda Női ruha VMDOFFY 10215523 Black MELANGE M

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Urban Classics Ladies Flock Lace Turtle Neck Dress black Urban Classics Ladies Flock Lace Turtle Neck Dress black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Urban Classics Ladies Off Shoulder Rib Dress black Urban Classics Ladies Off Shoulder Rib Dress black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
s.Oliver Női ruha Relaxed Fit 10.2.11.20.200.2128396.57Y6 38 s.Oliver Női ruha Relaxed Fit 10.2.11.20.200.2128396.57Y6 38

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Jacqueline de Yong Női ruha JDYPIPER Regular Fit 15257312 Black 44 Jacqueline de Yong Női ruha JDYPIPER Regular Fit 15257312 Black 44

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
LOAP Női ruha UBULINA Comfort Fit SFW2313-V21V XL LOAP Női ruha UBULINA Comfort Fit SFW2313-V21V XL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Urban Classics Tagg Basic Hoody black/pink Urban Classics Tagg Basic Hoody black/pink

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
ONLY Női ruha ONLSIMONE Regular Fit 15305073 Confetti XS ONLY Női ruha ONLSIMONE Regular Fit 15305073 Confetti XS

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
ONLY CARMAKOMA Női ruha CARADIA Regular Fit 15292509 Black 3XL ONLY CARMAKOMA Női ruha CARADIA Regular Fit 15292509 Black 3XL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Női, rózsaszín miniruha, flitterekkel Női, rózsaszín miniruha, flitterekkel

Női, elegáns miniruha, rózsaszín színben flitterekkel, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Elegáns bézs színű női ruha dekoratív fodrokkal Elegáns bézs színű női ruha dekoratív fodrokkal

Elegáns női ruha bézs színben, dekoratív fodrokkal, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

A boltba
Női velúr ruha, állítható hosszúsággal, bordó színben Női velúr ruha, állítható hosszúsággal, bordó színben

Bordó női velúr ruha, állítható szoknyahosszúsággal, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Női kapucnis ruha sötétkék színben Női kapucnis ruha sötétkék színben

Női pulóveres ruha  sötétkék színben kapucnival, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Nyomott ruha 3/4 ujjal Nyomott ruha 3/4 ujjal

Ez a ruha nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem! Divatos virágmintával a 100%-ban elbűvölő megjelenésért és tökéletes szabással a női szépség hangsúlyozására. Könnyen viselhető, légies, bővített szabású. Gyönyörű virágmintás. Kötött bélés a további kényelemért. Lekerekített nyakkivágás. 3/4-es ujjak egyetlen gombos mandzsettával a blúzos megjelenésért. Egyenes szegély. Gépben mosható.

A boltba
Y.A.S Női ruha YASMOLLY Relaxed Fit 26033053 Deep Blue S Y.A.S Női ruha YASMOLLY Relaxed Fit 26033053 Deep Blue S

A Y.A.S YASMOLLY Relaxed Fit 26033053 női ruha tökéletes választás a stílus és kényelem kedvelőinek. A ruha mélykék színével és egyszerű, mégis elegáns fazonjával bármely alkalomra tökéletes választás lehet. A kényelmes, laza szabásnak köszönhetően egész nap viselhető marad anélkül, hogy korlátozná a mozgást. A ruhát könnyedén kombinálhatod magas sarkú cipővel és blézerrel elegánsabb eseményekre, de

A boltba
Marylin Feltz nyomtatott hosszú ruha Marylin Feltz nyomtatott hosszú ruha

Marilyn Feltz mák iránti szenvedélye tökéletesen kifejeződik ebben az extra hosszú és könnyű ruhában. Az elegáns, fenséges virágok és a márka szimbóluma, a róka a legszebb színeket kapták az elegáns ruha elkészítéséhez. Lazított V-nyakkivágás, mell alatt kivágás. Kiszélesedő, légies szabású. Rövid ujjú, alul és felül ropogós. Max hossz. Központi nyomat nagy mákvirágokkal. Öv nyakkendővel. Rejtett belső

A boltba
Félhosszú szoknya fodros és mintás, krepp, fodros, félhosszú Félhosszú szoknya fodros és mintás, krepp, fodros, félhosszú

Ez a fodrokkal és mintával ellátott, félhosszú szoknya feldobja a napodat! Könnyű kreponból készült, ideális a nyári időjáráshoz. Vénuszközépig érő hosszúságú. Elasztikus komfortos derékpánt. 3 fodor. Bélés. Gépben mosható.

A boltba
Zsebes szoknyák Zsebes szoknyák

A szövetszoknya tökéletes kiegészítője kedvenc pólójának és ingének. Hurokkal a derékrészen és húzózsinórral. Cipzáras és gombos záródással. Elülső, oldalsó és hátsó zsebek. Dombornyomott hátrész. Az Öko-Tex 100-as szabvány szerint (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Ez a védjegy olyan textíliákat jelöl, amelyeket laboratóriumi vizsgálatnak vetettek alá a káros anyagok széles körére vonatkozóan, és a termék a jelenlegi

A boltba
Hosszú ruha csipkével és makraméval Hosszú ruha csipkével és makraméval

Divatos hosszú ruha finom csipkével, makraméval és finom áttetsző hatással! Elöl V-nyakkivágás gombokkal. Rövid makramé ujjak. Derékban hasított és fodros. Fodrok makramé csíkkal. Gépben mosható.

A boltba
Etnómintás egyenes ruha újrahasznosított poliészterből (1) Etnómintás egyenes ruha újrahasznosított poliészterből (1)

Az egyenes szabású ruha divatos etno mintázaton és környezetbarát feldolgozáson alapul, újrahasznosított poliészterből (1). Bármilyen testalkatra alkalmas. Légies kötés. Fodrok az ujjak felső részén. Kerek nyakkivágás V-nyakkivágással és gyöngygombokkal díszített műszegéllyel. Raglan nyakkivágás. Elöl és hátul rojtok. Hosszú blúz ujjak gombos mandzsettával. 2 varrásos zseb. Egyenes szegély. A GRS címkével

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben