Hosszú ruha etno mintával


18 450 Ft
  • Raktáron

Ethno minta díszíti a hosszú ruhákat az eredeti megjelenésért. Vádli közepes hosszúságú. Rövid ujjak húzózsinórral. Lejtett vállak. Magas derekú hasíték. Mély oldalsó hasítékok. Kiterített szegély. Gépben mosható.

Termékleírás

Ethno minta díszíti a hosszú ruhákat az eredeti megjelenésért. Vádli közepes hosszúságú. Rövid ujjak húzózsinórral. Lejtett vállak. Magas derekú hasíték. Mély oldalsó hasítékok. Kiterített szegély. Gépben mosható.

Ruhák

Az ruhák alkatézisére szakosodott weboldalunk minden olyan információt tartalmaz, amire a vásárlóknak szükségük van ahhoz, hogy ideális öltözéket választhassanak a testalkatukhoz igazítva. Az oldalunkon a legkülönfélébb stílusokhoz és méretekhez találhatsz ruhadarabokat, és segítünk megtalálni azokat az összetevőket, amelyek a legjobban illeszkednek az életmódodhoz és a testalkatodhoz. Az Ruhák kategóriánk tartalma a következőkre terjed ki: 1. Női ruhák: Az oldalunkon számos női ruhát találsz, a strandról a munkahelyre. A különböző stílusok, mint például az A-vonalú, a vállat szabadon hagyó vagy az egyenes vonalat követő ruhák közül választhatsz. Megtalálhatod azokat a fazonokat és színeket is, amelyek a legjobban kiemelik a női idomaidat és előnyösek a testalkatodra nézve. 2. Férfi ruhák: Az oldalunkon a férfiak számára is nagy választékot kínálunk az alkat és a stílus figyelembevételével. Legyen szó bármilyen alkalomról, nyers farmerből vagy elegáns öltönyből, megtalálhatod azt az öltözéket, amely a legjobban a testalkatodnak megfelelően áll. Azonban mindig érdemes figyelembe venni az alkalom és a személyes stílusodat. 3. Gyerek ruhák: Az oldalunkon megtalálhatók azok az egyedülálló darabok, amelyek megfelelnek a legkülönfélébb korosztályok igényeinek. Az öltözékek a legjobban illeszkednek a képzelt és valódi kalandokhoz és tevékenységekhez, valamint figyelembe véve a kis gyermekek testalkatát is. Az alkatézis beállítása az egyik legfontosabb dolog, amelyet a ruhavásárlás előtt figyelembe kell venni. Az oldalunkon láthatod, hogy hogyan lehet kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat az alakodhoz igazítva. Összeállítottunk néhány tippet a legjobb megoldásokhoz. Például a magasabb, vékonyabb férfiaknak bátran viselhetnek szűkebb darabokat, míg az „alacsony, telt” középcsoport ellensúlyozása érdekében érdemes jobban figyelni az egyszerűségre és az összhangra. Az oldalunk előnye az, hogy számos ruhadarabot kínálunk, amelyek különféle alakokhoz igazíthatók. A testalkatodtól függően választhatsz szabályos és széles, laza vagy formához igazodó öltözékeket. Az oldalunk felépítése lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláld a neked megfelelő darabokat. Végül, de nem utolsósorban, az Ruhák alkatéziséhez tartozó weboldalunk esztétikus és könnyen érthető felülete felejthetetlen vásárlási élményt nyújt a látogatóinknak. A minőségi ruhadarabok kiválasztásához szakértelemre és megfelelő információkra van szükségünk, amelyekhez mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk neked. Nézz be hozzánk egy olcsó bevásárlásért, és szerezz be néhány magas minőségű ruhadarabot, amelyek ideálisak lesznek az alkatodra és az ízlésedre!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar Posta 1 690 Ft

Heavy Tools Női ruha Vulpic E9S23664SL S Heavy Tools Női ruha Vulpic E9S23664SL S

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Roxy Női ruha BRIGHT LIGHT ARJWD03501-WBK0 M Roxy Női ruha BRIGHT LIGHT ARJWD03501-WBK0 M

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Nyaknál összehúzható, selymes anyagú ruha S-M,L-XL Nyaknál összehúzható, selymes anyagú ruha S-M,L-XL

Nyaknál összehúzható Hátul nyaknál kivágott és gombos Díszcsatos és a vonalú Selymes anyagú A ruha anyaga sztreccses, 8-10 centit enged Anyaga: 95% poliészter, 5% elasztán S-M L-XL Teljes hossz 82 85 Mellbőség 114 120 Derék 122 126 Csípő 130 134

A boltba
Pieces Női ruha PCOLLINE Regular Fit 17139864 Trekking Green XL Pieces Női ruha PCOLLINE Regular Fit 17139864 Trekking Green XL

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Tom Tailor Női ruha 1038823.10592 L Tom Tailor Női ruha 1038823.10592 L

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Női hosszú, garbós pulóver, sárga színben Női hosszú, garbós pulóver, sárga színben

Női hosszú, sárga színű, garbóval, kiváló minőségű anyagból készült pulóver a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Bézs színű midi ruha, borítékos nyakkivágással Bézs színű midi ruha, borítékos nyakkivágással

Bézs színű midi ruha, borítékos nyakkivágással, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Aszimmetrikus rózsaszín női ruha, rövid ujjal Aszimmetrikus rózsaszín női ruha, rövid ujjal

Aszimmetrikus rózsaszín női ruha, rövid ujjal, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Menta színű, virágos ruha, fodrokkal Menta színű, virágos ruha, fodrokkal

Menta színű, fodros virágos női ruha, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

A boltba
Bézs színű, kiszélesedő ruha, állógallérral Bézs színű, kiszélesedő ruha, állógallérral

Bézs színű, kiszélesedő ruha, állógallérral, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Rövid, elegáns zöld ruha Rövid, elegáns zöld ruha

Elegáns, női, kiszélesedő, zöld ruha, redős nyakkivágással, minőségi anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Elegáns, sárga női ruha nyárra Elegáns, sárga női ruha nyárra

Elegáns női ruha, rövid ujjú,sárga színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Roxy Női ruha ARJWD03558-MMS0 XL Roxy Női ruha ARJWD03558-MMS0 XL

A Roxy Női ruha ARJWD03558-MMS0 XL ideális választás minden nő számára, aki szereti a divatos és kényelmes ruhadarabokat. A ruha XL méretben kapható, így garantáltan jó illeszkedést biztosít minden alkatú nőnek. A ruha kiváló minőségű anyagból készült, ami kellemes tapintású és strapabíró is egyben. Az lenyűgöző design és a modern szabású fazon pedig garantáltan fel fogja dobni a szettjeidet. A ruha

A boltba
Roll-up ujjú, deréknál megkötős ingruha S-M-L Roll-up ujjú, deréknál megkötős ingruha S-M-L

Galléros és 3/4-es roll-up ujjú Mellnél álzsebes és végig gombos Deréknál megkötős és kerekített aljú Az ingruha anyaga enyhén sztreccses, 3-5 centit enged, így a centis adatok figyelembe vételénél ezt bele kell számolni Nincs méretezve, a centis adatok alapján S-M és kisebb L-es méretre ajánljuk Anyaga: 97% poliészter, 3% elasztán Egy méretezésű S-M-L Teljes hossz 91 Mellbőség

A boltba
Hosszú fodros ruha mintás mintával, krepp Hosszú fodros ruha mintás mintával, krepp

Divatos fodrok, bársony díszítés, puha krepp – ezt a hosszú ruhát a mai bohó stílus ihlette. V-nyak álgomblyukkal meghosszabbítva. Elasztikus szabás a mell alatt és 3 fodros. A rugalmas ujjak végei fodrot alkotnak. Kivágás a mell alatt, a fodrok tetején és a mell elülső részén, bársonyszegéllyel hangsúlyos. Mosógépben mosható.

A boltba
Szafari ruha övvel és gallérral Szafari ruha övvel és gallérral

A twillből szabott Sahara ruha stílusos megjelenést biztosít minden alkalomra. Gallér. 2 ferde zseb elöl. Derékban övhurokkal és övhurokkal. Felső varrás hátul + középső hátsó varrás. Hosszú ujjak gombos mandzsettával és szabással. Egyenes szegély. Gépben mosható.

A boltba
Ruha nyomtatott mintával és gombokkal a vállon Ruha nyomtatott mintával és gombokkal a vállon

Íme egy ruha, amiről nem akarsz majd lemondani! Gyönyörű mintával, amely számos alkalomra alkalmas. Kerek nyakkivágással és hasítékkal. Ejtett vállak gombokkal. Húzózsinórral ellátott derékrész a testre szabott szabás érdekében. 2 elülső foltos zseb. Enyhén bővülő szabás. Gépben mosható.

A boltba
Hosszú crossover ruha pliszírozott voile és csipke anyagból Hosszú crossover ruha pliszírozott voile és csipke anyagból

Az isteni glamour megjelenésért egy hosszú, pliszírozott voilból és csipkéből készült, keresztbe rakott ruhát kínálunk. Kellemesen széles szabásban. V-nyakkivágással. Gumírozott ujjak. Derékban megkötős öv. Kontrasztos csipke a szegélyen. Gépben mosható.

A boltba
Szafari ingruha pántos patenttal Szafari ingruha pántos patenttal

A Sahara ingruha abszolút elegáns. Magas gallérral. Teljes elöl patinázott fémes ezüstös patinával. Elöl 2 ferde zsebbel. Derékban övhurokkal a megkötéshez. Hosszú ujjakkal. Cipzáras mandzsetta. Egyenes szegély. Gépben mosható.

A boltba
Újrahasznosított poliészter egyenes fodros ruha (1) Újrahasznosított poliészter egyenes fodros ruha (1)

Az elegáns, egyenes szabású ruha a ruhatár egyik alapdarabja! Blouson ujjakkal, tökéletes a mindennapi viselethez. Bármilyen sziluetthez illik. Légies, könnyen ápolható kötött anyagból készült. Kéttónusú virágmintás. Kerek nyakkivágás V-nyakkivágással és gyöngygombokkal díszített műszegéllyel. Raglan gyöngysor. Nyakkivágás a felső ujjaknál. Elöl és hátul rojtok. Hosszú ujjak bordázott mandzsettával

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben