Marantz Professional AVS


74 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: MARANTZ Professional

Termékleírás

A Marantz Professional AVS egy magas minőségű, multifunkciós audio-video rendszer, amely minden professzionális felhasználó számára ideális eszköz lehet. Ez az all-in-one megoldás lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítsen, szerkesszen és sugározzon audio és video anyagokat.

Az AVS rendszerben egyesül egy magas minőségű USB-mikrofon, egy állvány, egy HD webkamera és egy beépített fényerő-szabályozó gyűrű is. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő közvetítéseket, video interjúkat, podcasteket és egyéb multimédiás tartalmakat készítsenek. A készülék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor használható legyen.

A Marantz Professional AVS professzionális minőségű hangot biztosít az XLR csatlakozón keresztül, így bármilyen környezetben kiváló minőségű audiófelvétel végezhető. A beépített LED-gyűrű fényerő-szabályozóval könnyedén beállítható a megfelelő világítás, hogy mindig jól mutasson közvetítései vagy rögzítései során.

Az AVS webkamerája Full HD felbontású képet ad, így a videofelvételek mindig kristálytiszták és élesek lesznek. Az állvány lehetővé teszi, hogy a kamerát könnyen pozícionálja, hogy tökéletesen fókuszálhasson az arcára vagy bármely más tárgyra, amit éppen rögzít.

Az AVS rendszer használata rendkívül egyszerű és intuitív. A plug-and-play funkcióval könnyedén csatlakoztathatja a Marantz Professional AVS-t számítógépéhez vagy laptopjához, és azonnal elkezdheti használni. A beállításokat és a hang-, valamint képminőség szabályozását egyszerűen elvégezheti a vezérlő panelen.

Összességében a Marantz Professional AVS egy kiváló minőségű audio-video rendszer, amely kényelmes használatot és professzionális eredményeket nyújt. Legyen szó élő közvetítésekről, podcastekről vagy videó interjúkról, ez az eszköz mindig kiemelkedő hang- és képminőséget biztosít, miközben egyszerűen kezelhető és kompakt méretű marad. Felejthetetlen multimedia élmények készítéséhez válassza a Marantz Professional AVS-t a webkamerája és mikrofonja kombinációjával.

Videós tartozékok

A Videós Tartozékok Alkatézise weboldal egy megbízható és átfogó forrás a TV, fotó, audió és videó kategóriához tartozó termékekhez és tartozékokhoz. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a videózáshoz és képalkotáshoz kiemelkedő minőségű termékek kiválasztásában. Az oldalunkon széles választékban találhatók meg a legújabb és piacvezető márkák termékei, amelyek között mindig megtalálhatóak a legújabb modellek és a legfejlettebb technológiákat alkalmazó eszközök. Legyen szó akár egy professzionális fényképezőgépről, egy nagy felbontású televízióról, vagy egy zenelejátszóról, nálunk mindent megtalálhat, ami a videózáshoz és képalkotáshoz szükséges. Weboldalunkon minden termék részletes leírással és képekkel van ellátva, hogy segítsünk Önnek pontosan megérteni és összehasonlítani a különböző modellek funkcióit és képességeit. A termékmegjelenítéseken kívül a blog posztjainkban is tippeket és útmutatást nyújtunk a megfelelő termék kiválasztásához, valamint hasznos tanácsokat adunk a videózás és képalkotás legjobb gyakorlatairól. Az oldalunk navigálása egyszerű és intuitív, így könnyedén megtalálhatja azokat a termékeket és tartozékokat, amelyek érdeklik. A kategóriáink, mint például a fényképezőgépek, objektívek, mikrofonok és hangrögzítő eszközök, HDMI kábelek és távirányítók több alkategóriára vannak bontva, hogy még könnyebben megtalálja a vágyott terméket. Minden termékünket korrekt és versenyképes áron kínáljuk, valamint gyakran vannak hozzájuk különleges ajánlatok és kedvezmények is. Ezen kívül, a vásárlóink elégedettségét előtérbe helyezve, kiváló ügyfélszolgálatot is biztosítunk, amely segítséget nyújt problémái esetén vagy kérdéseivel kapcsolatban. Akár kezdő videós vagy profi fényképész vagy, a Videós Tartozékok Alkatézise weboldal mindenki számára kiváló választást nyújt a legújabb és legkorszerűbb termékek között. Kiváló minőségű eszközeink és tartozékaink segítségével garantáltan megtalálhatja mindazt, amire szüksége van a kreativitásának kibontakoztatásához és az elképzelései megvalósításához.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

Elgato Stream Deck Pedal Elgato Stream Deck Pedal

Az Elgato Stream Deck Pedal egy kiváló minőségű, professzionális lábmunka, amely segítségével könnyedén irányíthatod a streamelést vagy tartalomgyártást. A három programozható gombbal egyszerűen és hatékonyan vezérelheted a felvételeket, miközben mindkét kezed szabadon marad a játékhoz vagy más tevékenységhez. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyedén elhelyezheted a lábad alatt, így egyszerűen

A boltba
TrueCam A5, A6, A7 CPL szűrő TrueCam A5, A6, A7 CPL szűrő

A boltba
TrueCam Mx mágneses CPL szűrő TrueCam Mx mágneses CPL szűrő

A boltba
Marantz Professional AVS Marantz Professional AVS

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben