Merinó gyapjú mellény cipzárral - Tatra - Ovecha Méret: M, Szín: natural


19 795 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Egy merinó gyapjú mellény biztosan megtalálja a helyét a ruhatárjában. A legjobb minőségű anyagokból készült, így kellemes és puha tapintású, egyszerű megjelenésű és minden évszakhoz megfelelő. Nemcsak kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, hanem egészségügyi tulajdonságokkal is rendelkezik. A merinó 100%-ban természetes báránygyapjú, szintetikus adalékanyagok nélkül. A merinógyapjú egy

Gyártó: Ovecha

Termékleírás

A Merinó gyapjú mellény cipzárral - Tatra - Ovecha a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy az ultra-kényelmes és divatos ruhadarabot biztosítson a hidegebb évszakokra. Az Ovecha színskála Natural árnyalatával egyedülálló eleganciát ad a viselőnek, tökéletesen illik minden öltözékhez.

A Merinó gyapjú egy a legdrágább, de keresett anyagok közül, melynek tulajdonságai közé tartozik a kiváló szigetelőképesség, a rendkívüli hőmegtartó képesség és egyedülálló nedvszívó képesség. A Tatra mellény egy tökéletes választás azok számára, akik szeretnének védelmet nyújtani az időjárás viszontagságaitól, miközben kényelmesen és divatosan járják az utakat.

Az Ovecha kollekció egy fejlett környezetbarát anyag, melynek előállítása kevesebb vizet és energiát használ fel, mint a hagyományos textíliaipari technológiák. Ennek eredményeként ez az anyag környezetbarát és fenntartható megoldás, amely nem csak divatos, hanem a környezetvédelemhez is hozzájárul.

A mellény cipzárral ellátott, amely könnyű használatot és hozzájárul a ruhadarab divatos megjelenéséhez. Az Ovecha kollekció Merinó gyapjúból készült bélése kellemes tapintású, így akár közvetlenül a bőrre is viselhető a layering technika jegyében. A Tatra mellény garantáltan kitűnő választás minden olyan ember számára, aki környezettudatos, elegáns és praktikus ruhadarabot keres a hidegebb időszakokra.



Egy merinó gyapjú mellény biztosan megtalálja a helyét a ruhatárjában. A legjobb minőségű anyagokból készült, így kellemes és puha tapintású, egyszerű megjelenésű és minden évszakhoz megfelelő. Nemcsak kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, hanem egészségügyi tulajdonságokkal is rendelkezik.
A merinó 100%-ban természetes báránygyapjú, szintetikus adalékanyagok nélkül. A merinógyapjú egy keratin nevű természetes fehérjéből és lanolin zsírból áll. Ausztrália és Új-Zéland hidegebb vidékein egész évben legeltető, speciálisan tenyésztett juhfajtákból nyerik.A merinói gyapjúszálak sokkal finomabbak, mint a hagyományos gyapjúszálak. A merinó gyapjú szálainak szerkezete szabálytalan, és a szálak egyenetlensége a fontos, emiatt a merinó gyapjú olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik.
A juhzsírnak – lanolinnak – köszönhetően a merinógyapjú képes eltávolítani a káros anyagokat, baktériumokat, atkákat és mikroorganizmusokat. Ezen kívül érzékeny bőrű vagy különféle allergiában szenvedők számára is alkalmas. A gyapjúszál egyenetlen felületi szerkezetének és a természetes csavarásnak köszönhetően a merinó gyapjú lélegzik. A merinó gyapjú termékekkel nem érzi ragacsosnak magát. A szintetikus szálak ezt nem mindig garantálják.
Miért válassza a merinó gyapjút?

Elősegíti a fájdalomcsillapítást
Szabályozza a testhőmérsékletet
Jót tesz a bőrnek és a mozgásszervi rendszernek
Csökkenti a baktériumok és egyéb kórokozók számát
Hipoallergén (antiallergén)
Képes elvezetni a nedvességet
Elősegíti a jó alvást
Minimalizálja a lehetséges betegségeket
Javítja a vérkeringést
Tartós és évekig kitart

Ha többet szeretne megtudni a merinó gyapjúról, elkészítettük Önnek ezt a szakmai cikket.
Ápolás/karbantartás: A juhgyapjú termékek könnyen karbantarthatók. A gyapjú öntisztuló képességgel rendelkezik, elegendő friss levegőn szellőztetni. Ha mégis ki kell mosni, akkor maximum 30 fokon használjon mosásra szánt terméket: lanolint (folyékony). Lehetőség van mosógépben mosni az erre kialakított programmal (gyapjú).
Anyaga: 100% bárány merinó gyapjú
Méretek: XS/ S/ M/ L/ XL/ XXL/ XXXL

Méret
Elülső hossz (cm)
Hát hossz (cm)
Mellkas kerülete (cm)
Derékbőség (cm)
Csipőbőség (cm)

XS
64
69
98
98
98

S
66
73
102
102
102

M
68
74
106
106
106

L
70
75
110
110
110

XL
71
76
114
114
114

2XL
73
78
122
122
122

3XL
75
80
126
126
126

4XL
76
81
132
132
132

 
Figyelmeztetés:A birkagyapjú mellények egyenes szabásúak, ezért teljes hosszukban majdnem azonos szélességűek. Ezért javasoljuk, hogy ott mérje meg, ahol a teste kerülete a legnagyobb. Válasszon legalább néhány centiméterrel nagyobb mellényt, hogy még egy réteg ruházat férjen alá.
Származási ország: EU
 

Ruhák

Az ruhák alkatézisére szakosodott weboldalunk minden olyan információt tartalmaz, amire a vásárlóknak szükségük van ahhoz, hogy ideális öltözéket választhassanak a testalkatukhoz igazítva. Az oldalunkon a legkülönfélébb stílusokhoz és méretekhez találhatsz ruhadarabokat, és segítünk megtalálni azokat az összetevőket, amelyek a legjobban illeszkednek az életmódodhoz és a testalkatodhoz. Az Ruhák kategóriánk tartalma a következőkre terjed ki: 1. Női ruhák: Az oldalunkon számos női ruhát találsz, a strandról a munkahelyre. A különböző stílusok, mint például az A-vonalú, a vállat szabadon hagyó vagy az egyenes vonalat követő ruhák közül választhatsz. Megtalálhatod azokat a fazonokat és színeket is, amelyek a legjobban kiemelik a női idomaidat és előnyösek a testalkatodra nézve. 2. Férfi ruhák: Az oldalunkon a férfiak számára is nagy választékot kínálunk az alkat és a stílus figyelembevételével. Legyen szó bármilyen alkalomról, nyers farmerből vagy elegáns öltönyből, megtalálhatod azt az öltözéket, amely a legjobban a testalkatodnak megfelelően áll. Azonban mindig érdemes figyelembe venni az alkalom és a személyes stílusodat. 3. Gyerek ruhák: Az oldalunkon megtalálhatók azok az egyedülálló darabok, amelyek megfelelnek a legkülönfélébb korosztályok igényeinek. Az öltözékek a legjobban illeszkednek a képzelt és valódi kalandokhoz és tevékenységekhez, valamint figyelembe véve a kis gyermekek testalkatát is. Az alkatézis beállítása az egyik legfontosabb dolog, amelyet a ruhavásárlás előtt figyelembe kell venni. Az oldalunkon láthatod, hogy hogyan lehet kiválasztani a megfelelő ruhadarabokat az alakodhoz igazítva. Összeállítottunk néhány tippet a legjobb megoldásokhoz. Például a magasabb, vékonyabb férfiaknak bátran viselhetnek szűkebb darabokat, míg az „alacsony, telt” középcsoport ellensúlyozása érdekében érdemes jobban figyelni az egyszerűségre és az összhangra. Az oldalunk előnye az, hogy számos ruhadarabot kínálunk, amelyek különféle alakokhoz igazíthatók. A testalkatodtól függően választhatsz szabályos és széles, laza vagy formához igazodó öltözékeket. Az oldalunk felépítése lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtaláld a neked megfelelő darabokat. Végül, de nem utolsósorban, az Ruhák alkatéziséhez tartozó weboldalunk esztétikus és könnyen érthető felülete felejthetetlen vásárlási élményt nyújt a látogatóinknak. A minőségi ruhadarabok kiválasztásához szakértelemre és megfelelő információkra van szükségünk, amelyekhez mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk neked. Nézz be hozzánk egy olcsó bevásárlásért, és szerezz be néhány magas minőségű ruhadarabot, amelyek ideálisak lesznek az alkatodra és az ízlésedre!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Méret M
Szín natural
ZASILKOVNA 0 Ft
ZASILKOVNA_NA_ADRESU 2 230 Ft
GLS 2 570 Ft
Milyen anyagból készült a Tatra Merinó gyapjú mellény?

A Tatra Merinó gyapjú mellény 100% Merinó gyapjúból készült.


Milyen méretekben elérhető a Tatra Merinó gyapjú mellény?

A Tatra Merinó gyapjú mellény különböző méretekben elérhető, de csak a M méret érhető el jelenleg.


Milyen színekben kapható a Tatra Merinó gyapjú mellény?

A Tatra Merinó gyapjú mellény különböző színekben elérhető, de a természetes, természetes szürke szín jelenleg az egyetlen elérhető szín.


Hogyan kell gondoskodni a Tatra Merinó gyapjú mellényről?

A Tatra Merinó gyapjú mellény kézi mosást igényel hideg vízben, olyan mosószerrel, amely kifejezetten gyapjúhoz készült. Szárítás során kerülje a közvetlen napfényt és hőforrásokat. Ne vasalja a mellényt.


Biztosan melegít a Tatra Merinó gyapjú mellény?

Igen, a Merinó gyapjú magasabb szálhosszúságának köszönhetően jobb hőszigetelést biztosít, és melegebb tartja a testet, mint más gyapjúfajták. A merinó gyapjúnak köszönhetően azonban a mellény könnyű és lélegző is.



Tom Tailor Női ruha 1031361.28725 34 Tom Tailor Női ruha 1031361.28725 34

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Desigual Női ruha Vest Sea 22WWVK412000 XL Desigual Női ruha Vest Sea 22WWVK412000 XL

A Desigual Női ruha Vest Sea a legújabb divat trendeket és élénk színeket kombinálja, hogy átalakítsa a hétköznapi öltözködésedet! Ez a ruhadarab tökéletes választás a nyári napokra vagy a tengerpartra, hiszen könnyed anyagának köszönhetően lélegző és kényelmes viselet egész nap. Az XL méret garantálja, hogy tökéletesen illeszkedik a testformádhoz, miközben egyedi mintái és színei garantáltan különlegessé

A boltba
Urban Classics Ladies Long Racer Back Dress black Urban Classics Ladies Long Racer Back Dress black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Urban Classics Lexy Dress anthracite camo Urban Classics Lexy Dress anthracite camo

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Bársonyos anyagú, két oldalt húzott alkalmi ruha S-M Bársonyos anyagú, két oldalt húzott alkalmi ruha S-M

Magasított nyakú és hosszú ujjú Kellemes, bársonyos anyagú Két oldalt és ujjainál húzott A ruha anyaga sztreccses, 8-10 centit enged, így a centis adatok figyelembe vételénél ezt bele kell számolni Nincs méretezve, a centis adatok alapján S-M méretre ajánljuk Anyaga: 95% poliészter, 5% elasztán S-M M-L Teljes hossz 96 96 Mellbőség 86 90 Derék 76 80 Csípő

A boltba
ONLY Női ruha ONLFAIRY Regular Fit 15293938 Night Sky S ONLY Női ruha ONLFAIRY Regular Fit 15293938 Night Sky S

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Smashed Lemon Női ruha 23124-520-000 L Smashed Lemon Női ruha 23124-520-000 L

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Vero Moda Női ruha VMSMILLA Regular Fit 10289493 Black/Man M Vero Moda Női ruha VMSMILLA Regular Fit 10289493 Black/Man M

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Y.A.S Női ruha YASDARKNESS Regular Fit 26031541 Black M Y.A.S Női ruha YASDARKNESS Regular Fit 26031541 Black M

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Y.A.S Női ruha YASFIGANA Regular Fit 26031730 Rose Violet L Y.A.S Női ruha YASFIGANA Regular Fit 26031730 Rose Violet L

A Y.A.S női ruha YASFIGANA egy lenyűgöző darab minden divatos nő számára. A ruha az elegancia és a stílus tökéletes kombinációját kínálja, amely tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra is. Az ruha szabása regular fit, ami tökéletesen illeszkedik a testhez anélkül, hogy szűk lenne. Az anyag kényelmes és könnyű, így egész nap kényelmes viseletet biztosít. A szexi V-alakú

A boltba
Hosszú szoknya mintás mintával Hosszú szoknya mintás mintával

Boho divatot hoz a finom színárnyalatokkal nyomtatott hosszú szoknya. Hosszú szabás. Széles szegély. Elasztikus derékrész. Légies krepp. Gépben mosható.

A boltba
Vero Moda Női ruha VMENVY Loose Fit 10300056 Black Denim M Vero Moda Női ruha VMENVY Loose Fit 10300056 Black Denim M

Az aktuális harisnya kínálatunk megtalálható itt .

A boltba
Kék midi ruha, színes mintával Kék midi ruha, színes mintával

Minőségi anyagból készült, a legújabb divattrendek szerint megtervezett, kék színű, mintás, könnyű női nyári ruha.

A boltba
Rózsaszín bő, női ruha nyárra Rózsaszín bő, női ruha nyárra

Rózsaszín 3/4-es ujjú női nyári ruha kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Bézs színű velúr ruha hosszú ujjal hölgyeknek Bézs színű velúr ruha hosszú ujjal hölgyeknek

Bézs színű velúr ruha hosszú ujjal hölgyeknek, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Piros színű, hosszú flitteres ruha Piros színű, hosszú flitteres ruha

Piros színű, flitterekkel díszített, elegáns női hosszú ruha, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Heavy Tools Női ruha Siva O4S24663BL M Heavy Tools Női ruha Siva O4S24663BL M

Az aktuális harisnya kínálatunkat itt találja.

A boltba
Hosszú fodros szoknya virágmintával, krepp Hosszú fodros szoknya virágmintával, krepp

A hosszú szoknya virágmintával a megfelelő nőies darab! Könnyű kreponból készült, ideális a nyári időjáráshoz. Elasztikus komfortos derékpánt. 3 fodor. Bélés. Gépben mosható.

A boltba
Hosszú virágmintás ruha Hosszú virágmintás ruha

Azonnal megszerettük a hosszú ruhát díszítő tónusos virágmintát. V-nyakkivágás, mell alatt kerek kivágás, fedett gombok. Fodor a mellen. Derékban fodros kivágás. Könyökig kiszélesedő ujjak vállrésekkel. Hátoldalán hímzés. Mosógépben mosható.

A boltba
Szoknya zsebekkel, sztreccs tweed Szoknya zsebekkel, sztreccs tweed

Stretch kényelem és szép színek: a zsebes szoknya abszolút IN. Kényelmes sztreccs twill. Formázott derékpánt övhurokkal. Cipzár + gombos záródás. 2 szegélyzseb. 2 oldalzseb patenttal. Megemelt hátrész. Gépben mosható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben