Northwave - X-Trail Plus Gtx fekete EU 39 / 247 mm


93 890 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Northwave

Termékleírás

A Northwave - X-Trail Plus Gtx fekete EU 39 / 247 mm egy rendkívül kiváló minőségű és stílusos túracipő, amely minden igényt kielégítő teljesítményt nyújt. Ez a cipő ideális választás mindenféle tevékenységre, legyen az túrázás, síelés, hegymászás vagy akár kerékpározás.

A cipő felső része strapabíró és időjárásálló anyagból készült, amely védi a lábat a nedvességtől és a hidegtől. Az GORE-TEX membránnak köszönhetően a láb teljes mértékben száraz és komfortos marad akár extrém időjárási körülmények között is. A cipő talpa rendkívül tartós Vibram anyagból készült, amely kiváló tapadást és ellenállást nyújt bármilyen terepen.

A Northwave - X-Trail Plus Gtx cipő kiemelkedő kényelmet és stabilitást biztosít. Az ergonomikus kialakítású betét csökkenti a lábfájdalmat és lehetővé teszi a hosszú távú aktivitásokat. Az innovatív BOA rendszerrel szabályozható rögzítési rendszer lehetővé teszi, hogy a cipő pontosan illeszkedjen és maximális támogatást nyújtson.

A Northwave - X-Trail Plus Gtx fekete EU 39 / 247 mm egy fantasztikus túracipő, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Válaszd ezt a cipőt, ha olyan terméket keresel, amely kiváló teljesítményt, védelmet és kényelmet nyújt minden körülmény között.

Cipők

Az emberi lábról és annak anatómiájáról egyre több információ áll rendelkezésre, így ma már sokkal jobban tudjuk, hogy milyen cipőre van szükségünk az egészséges járás és futás érdekében. A cipő az egyik legfontosabb ruhadarabunk, ezáltal pedig nagyban befolyásolja az életminőségünket. A cipő alkatézise a tudományos szempontból foglalkozik a cipők kialakításával, az emberi láb formájával, valamint a cipők anyaghasználatával. A cipő tudomány azon elemzése, hogy a cipők milyen hatással vannak az egészségre, a kényelemértékükre, és az egész testre, ha hosszan viseljük őket. A jó minőségű cipők nemcsak esztétikailag nyújtanak javulást, hanem a lábat is megfelelően támogatják, ezáltal kényelmessé teszik a járást. Az alacsony minőségű cipőknél előfordulhat, hogy a talpbetét nincs megfelelően kialakítva, így könnyen szorítja a lábat, vagy nem nyújt kellő stabilizációt, amely az ízületekre káros lehet. Tudományosan bizonyított, hogy a magas sarkú cipő viselése rendszeresen károsan hat az egész testre, amely különösen a gerincet terheli meg a láb terhelése miatt. Mivel a magas sarkú cipők az átlagos cipőkkel szemben az elülső lábközépcsont felé terhelik a lábunkat, sokkal sérülékenyebb a lábközépcsontunk, és az ajkakra helyezik a terhet, ezáltal az egész életminőséget rontva. Az alacsony minőségű cipő azonban nemcsak az egészségre lehet káros, hanem a mozgásra is káros hatással lehetnek. Ezeknek a cipőknek általában nincs elég támasztása, vagy túl szűk a cipő, így sérülésekkel fenyegethetik az első napokban. A lábak egészségéhez fontos, hogy olyan cipőt használjunk, ami megfelelő stabilizációt, lengést és támaszt nyújt. A megfelelő cipő a testtartásunk javításában, az izomfeszültség befolyásolásában és az egész test normál általános funkcióban játszik szerepet. Az online cipőboltunkban sokféle cipőt megtalálhat, amelyek különleges kényelmet és megfelelő támaszt nyújtanak az egész lábnak. A többféle cipőnk között megtalálhatók a sportcipők, dagi cipők, magas sarkú cipők, szandálok, papucsok és még sok más. Az online vásárlás magas színvonalú cipőkkel és nagyszerű kényelemmel szolgál, ezáltal pedig az életminőségünk is javul.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft

Jason Markk Premium Shoe Cleaning Kit Jason Markk Premium Shoe Cleaning Kit

DESCRIPTIONJason MarkkPremium pack includes 4OZ liquid with brushNo chemicalsImported98.3% Natural liquid1bottle enought for 100cleanings  

A boltba
Northwave - Origin 2 Wmn - 41, Anthra/Metal Fuchsia Northwave - Origin 2 Wmn - 41, Anthra/Metal Fuchsia

A Northwave Origin 2 Wmn kerékpárcipő ideális választás a nők számára, akik szeretik a modern és stílusos megjelenést. A cipő külső része sötétszürke (Anthra) és fuchsia színű, ami kifejezetten vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A cipő ergonomikus kialakítású, így kényelmes viseletet biztosít hosszabb kerékpártúrák során is. A speciális kialakításnak köszönhetően a láb kényelmesen illeszkedik a cipőbe,

A boltba
Rieker Női félcipő L32B5-00 40 Rieker Női félcipő L32B5-00 40

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Calvin Klein Férfi bőr sportcipő YM0YM005880K4 43 Calvin Klein Férfi bőr sportcipő YM0YM005880K4 43

A Calvin Klein Férfi bőr sportcipő egy stílusos és kényelmes választás bármilyen sporttevékenységhez vagy mindennapi viselethez. A cipő fekete színű bőr felsőrésszel rendelkezik, mely eleganciát és időtállóságot kölcsönöz neki. A belső része puha textíliával van bélelve, ami kényelmes viseletet biztosít egész nap. A sportcipő könnyű és rugalmas, így ideális választás sportoláshoz vagy aktív mozgáshoz.

A boltba
s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-444 36 s.Oliver Női flip-flop papucs 5-5-27124-20-444 36

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Rider Férfi papucs 11795-AG355 41 Rider Férfi papucs 11795-AG355 41

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Atomic PRO C1 W Dark Grey/Bl CLASSIC méret 38 EU Atomic PRO C1 W Dark Grey/Bl CLASSIC méret 38 EU

A boltba
Textil cipő Josy Textil cipő Josy

Könnyű, légies és csúcsdivatos darab! Finom lyukmintával készült elegáns textilcipőnk nyáron is a legjobb választás. A sarokhurok segítségével könnyű belebújni - nagyszerű viselet! A sarok magassága kb. 2,5 cm.

A boltba
Rieker Női félcipő 58462-00 41 Rieker Női félcipő 58462-00 41

A Rieker 58462-00 41 Női félcipő egy elegáns és kényelmes választás azoknak, akiknek fontos a stílus és a kényelem egyaránt. A cipő felső része fekete bőrből készült, melynek díszítése különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz. A cipő betétje puha és kényelmes, így egész napos viselet során is maximális kényelmet biztosít. Az 58462-00 41 Női félcipő könnyű és rugalmas talppal rendelkezik, mely biztosítja

A boltba
Moon Boot Női hócsizma 24500600002 40 Moon Boot Női hócsizma 24500600002 40

A Moon Boot női hócsizma a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja a hideg téli napokra. Az ősrégi klasszikus design modern elemekkel van elegyítve, így minden nő számára vonzó darab lehet a szekrényében. A csizma tartós és strapabíró anyagokból készült, így garantáltan melegen és kényelmesen tartja a lábat még a legzordabb időjárási körülmények között is. A 40-es méretű Moon Boot

A boltba
Sétacipő ARDON®AMBLE WHITE | G3372/46 Sétacipő ARDON®AMBLE WHITE | G3372/46

sportos kötött félcipő modern színkombinációkban, a legmagasabb felhasználói kényelem érdekében a cipő MEMORY FOAM memóriahabból készült talpbetéttel rendelkezik, a phylon/TPR anyag kombinációjából készült talpbetét puha tapadást biztosít, miközben magas szintű csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, az anyag: 3D KNIT kötött, kétrétegű szövet, PU, talp: Phylon/TPR, ragasztott technológia , méret:

A boltba
Kültéri cipő ARDON®DAHLIA | G3298/37 Kültéri cipő ARDON®DAHLIA | G3298/37

női boka softshell csizma, fekete, rózsaszín részletekkel, anyag: softshell, talp: phylon/TPR, méret: 35-42, súly: 440 g (42-es méretben fél párra vonatkozik), szín: fekete

A boltba
Tommy Hilfiger Férfi bőr sportcipő FM0FM05041YBS 42 Tommy Hilfiger Férfi bőr sportcipő FM0FM05041YBS 42

A Tommy Hilfiger FM0FM05041YBS férfi bőr sportcipő ideális választás minden stílusos és sportos fickó számára. Az egyedi tervezésű fekete bőr felsőrész és a Tommy Hilfiger embléma a cipő oldalán igazi luxust és eleganciát sugároz. A kényelmes textil béléssel és párnázott talppal rendelkező cipő tökéletes választás mindennapi viseletre, vagy akár edzéshez is. A 42-es méret garantáltan tökéletes illeszkedést

A boltba
Bugatti Férfi bőr félcipő 311AJZ011400-1200 42 Bugatti Férfi bőr félcipő 311AJZ011400-1200 42

A Bugatti Férfi bőr félcipő a klasszikus elegancia és a kifinomult stílus tökéletes kombinációja. Az elegáns és időtálló design mellett a cipő kiváló minőségű bőrből készül, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmes viseletet. A cipő szürke színével és letisztult formatervezésével bármely öltözéket feldob és elegánssá tesz. Kényelmes és stabil talppal rendelkezik, így ideális választás

A boltba
Tornacipő érzékeny lábaknak, rugalmas szövetből, cipzárral Tornacipő érzékeny lábaknak, rugalmas szövetből, cipzárral

A cipzáras tornacipőket kifejezetten az érzékeny lábra tervezték: rugalmas, nagyon kényelmes, rugalmas és ellenálló anyagból készült. Nagyon kényelmes. Rugalmas és légáteresztő anyagból készült. Strobell technológia, bosszantó varrások nélkül: a hagyományos módszer, amikor a felsőrészt közvetlenül a talphoz varrják, hogy a cipő maximális rugalmasságot, puhaságot, rugalmasságot és ellenállást biztosítson.

A boltba
Futó stílusú, kétszínű bőr tornacipő Futó stílusú, kétszínű bőr tornacipő

Egy divatkincset rejtenek ezek a cipzáras tornacipők, amelyek időtlen bordó színben ragyognak! Habosított bőr talp a puha kényelemért. cipzár az oldalán. Habszivacs párnázás a boka körül. Tónusos, lapos fűző műanyag végződéssel. csúszásmentes ékkel ellátott külső talp. Kezelje cipőjét csúszásgátló és nedvesség elleni kezeléssel.

A boltba
Bőr szandál, kék Bőr szandál, kék

A klasszikus papucs valódi bőrből készült. Rugalmas minőségi bőr. Széles nyelv a felsőrészen. Széles sarokbetét. Rögzített sarok. Csúszásmentes talp tónusban. Kezelje csizmáját folt- és nedvességkezelővel.

A boltba
Cipzáras tornacipő érzékeny lábak számára Cipzáras tornacipő érzékeny lábak számára

Gyorsan felvehető, cipzáras tornacipő, amelyet érzékeny lábakra terveztek. Könnyű és kényelmes viselet. Rugalmas és légáteresztő anyagból készült. Strobell technológia, nincsenek kusza varratok: a hagyományos módszerrel a felsőrészt közvetlenül a talphoz varrják, hogy a cipő maximális rugalmasságot, puhaságot, rugalmasságot és szilárdságot kapjon. Tónusos cipzár és elasztikus anyag a külső oldalon.

A boltba
Bokacipő kígyóbőr mintával, fekete Bokacipő kígyóbőr mintával, fekete

Szeretjük a divatos stílust és a kényelmet, ezért is szerettük meg azonnal a kígyóbőr mintás bokacipőt! Tónusos cipőfűző. Puha bélés. Egyszínű sarok. Ezüstszínű fém fűzőlyukak. Kígyóbőr mintás. Cipzáras részlet.

A boltba
Guess Női bőr papucs FLJSYM LEA03 WHITE 40 Guess Női bőr papucs FLJSYM LEA03 WHITE 40

Az aktuális cipőápoló termékek kínálata megtalálható itt .

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Konyhaszekrény Malmo Permbroke D14/RU/2M 284 lava
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Medivis Limited Aloe Vera 80/200
89 314 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity K14-60-1KR/5 Crystal White
50 313 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Ágy fenyő LK104–200x200 grey
136 116 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bose Home Smart Speaker 500 fekete
154 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Bennett & Ross BB-820 BK Blackmore Junior
40 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 14%
Képszett gyermekeknek csodálatos színekben
27 430 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 4%
Női cipő Zoey
15 600 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Compatibil HP CF380A black
11 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Eglo Eglo 43736
23 590 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Csillár zsinóron TEL 3xE27/100W/230V
27 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Paul Neuhaus Paul Neuhaus 819
145 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben