PANDORA Reflexions aranyozott hálós karkötő karkötő 587712


63 800 Ft
  • Raktáron

A PANDORA aranyozott Reflexions karkötőt a letisztult vonalak és a finom textúrák jellemzik. A lapos Reflexions kollekció rendkívül praktikus és kényelmes. Töltse ki a karkötőt, és más komponensek hozzáadásával tegye egyedivé. A Reflexions karkötők csak az ugyanazon kollekció komponenseivel kompatibilisek. Javasoljuk, hogy a csukló kerületénél 1 cm-rel nagyobb karkötőt válasszon. Ha a méret nem felel

Gyártó: Pandora

Termékleírás

A PANDORA Reflexions aranyozott karkötő a stílusos és kifinomult nők egyik legkedveltebb választása. Ez a karkötő tökéletesen kombinálja az elegáns megjelenést a modern designnal, így tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletednek vagy egy különleges alkalomnak.

A PANDORA Reflexions karkötő az aranyozott bevonatának köszönhetően ragyogóan fénylik és kiemeli az egyéni stílusod. A karkötő ívelt és finoman változó szélességei elegánsan illeszkednek az alkarodhoz, miközben kényelmes viseletet biztosítanak egész nap.

Ez a karkötő sokoldalúsága révén lehetővé teszi, hogy megszemélyesítsd azt a történetet, amit hordozol. A PANDORA Reflexions kollekció részeként választhatsz a különböző stílusú és jelentésű Reflexions betétekből. Ezáltal könnyedén kifejezheted a személyiségedet, emlékeidet vagy éppen az általad kedvelt értékeket és elveket.

A PANDORA Reflexions aranyozott karkötőt könnyedén fel- és levenni, valamint testre formálni lehet, így praktikus és kényelmes viselet minden alkalomra. Nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem biztosítja a tökéletes illeszkedést is.

Az aranyozott karkötő PANDORA minőséget és kiváló ékszerkészítési eljárásokat tükrözi. A magas minőségi anyagokból és precíz kidolgozásból egy olyan karkötő született, amely hosszú éveken keresztül kísérhet téged, és mindig csodálatosan fog mutatni.

Szerezd meg te is a PANDORA Reflexions aranyozott karkötőjét, és nyisd meg az ajtót a személyes stílusod kifejezéséhez és az igazán egyedi ékszerek világához. Legyen ez a karkötő nem csak egy ékköztáradban, hanem egy értékes emlék az életed egy fontos pillanatáról.

A PANDORA aranyozott Reflexions karkötőt a letisztult vonalak és a finom textúrák jellemzik. A lapos Reflexions kollekció rendkívül praktikus és kényelmes. Töltse ki a karkötőt, és más komponensek hozzáadásával tegye egyedivé. A Reflexions karkötők csak az ugyanazon kollekció komponenseivel kompatibilisek. Javasoljuk, hogy a csukló kerületénél 1 cm-rel nagyobb karkötőt válasszon. Ha a méret nem felel meg, a nem viselt és sértetlen karkötő a vásárlástól számított 30 napon belül kicserélhető. A ragyogó és elegáns aranyozott PANDORA kollekciót a réz és az ezüst, valamint a rózsaarany bevonat egyedülálló kombinációja alkotja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a magas réztartalmú ékszerek lágy színe az idő múlásával a viselés következtében hangsúlyosabbá válhat. Az ékszerek aranyozása csak ideiglenes felületkezelés, és a garancia nem vonatkozik azok kopására.

Karkötők

Üdvözöllek az alkatréz karkötők kategóriájának weboldalán! Itt található a legjobb minőségű és divatos karkötők készletünk, amelyek garantáltan elegánsabbá teszik megjelenésedet. Az alkatréz karkötők hatalmas választéka áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a személyes stílusodnak megfelelőt. Az alap anyagok sokfélesége miatt kiváló minőségű, megbízható, tartós karkötőket kínálunk, amelyek garantáltan hosszú élettartamúak. A legnépszerűbb anyagok a rozsdamentes acél, az ékszerekben széleskörűen alkalmazott titán, az arany, az ezüst és a bőr. Minden karkötő ellenálló a kopásnak és a karcolásoknak, valamint az allergiás reakcióknak is. Karkötőink saját design-unkkal rendelkeznek, ezért kizárólag az általunk létrehozott karkötőket találhatod. Az alkatréz karkötők kézzel készülnek, hogy azok még magasabb minőségi elvárásait is kielégítsék. Minden egyes darab egységes, magas színvonalú kidolgozással rendelkezik. A karkötők kategóriájában a legnépszerűbb alkatrészek között találhatóak széles körű karkötők, bőr karkötők, titán karkötők, befűzött karkötők, valamint azok a nyakláncok és fülbevalók, amelyek kiválóan párosíthatóak a karkötőkkel. Az alkatréz karkötők stílusától függően különféle funkcionális megoldásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy használd őket minden nap vagy különleges alkalmakkor is. A könnyű, kényelmes darabokat megkönnyíti az ékszerek napi alkalmazása, és a fém tartóssága biztosítja, hogy azok hosszabb ideig megőrizzék eredeti formájukat. Célunk az, hogy mindenki megtalálja azokat a karkötőket, amelyek tükrözik a személyes stílusát, valamint segítenek növelni az önbizalmát. Az alkatréz karkötők olyan ékszerek, amelyek figyelemfelkeltőek és kreatívan fordulnak a modern divat felé. Ezek a karkötők egy varázslatos érintést adnak a személyiségedhez, egyszerű és elegáns darabjai az öltözködésnek, és remek ajándékot jelentenek minden korosztálynak. Kérdéseid merült fel a karkötőkkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass el boltunkba, hogy megismerkedj az alkatréz karkötőkkel. Töltsd fel ékszerdobozodat trendi karkötőinkkel és érzd az ékszerek varázsát a személyes stílusodban.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
velkost 18

PANDORA Moments aranyozott Pavé szívzáras kígyólánc karkötő  karkötő 586292CZ PANDORA Moments aranyozott Pavé szívzáras kígyólánc karkötő karkötő 586292CZ

Az egyedi és csillogó PANDORA Moments aranyozott Pavé szívzáras kígyólánc karkötő tökéletes kiegészítője lehet minden nő szettjének. Ez a különleges karkötő aranyszínű bevonattal van ellátva, amit még jobban felerősít a ragyogó pavé kristályok díszítése. A szív alakú záródásnak köszönhetően könnyen fel- és levenni, miközben még a legkisebb részletek is figyelemre méltók. Ez a stílusos és elegáns karkötő

A boltba
SOFIA gyöngy karkötő  karkötő PPNRWHFPS6,5-7 SOFIA gyöngy karkötő karkötő PPNRWHFPS6,5-7

Elegáns női gyöngy karkötő fehér édesvízi gyöngyökkel. A PEARLS ékszerek kiváló minőségű édesvízi tenyésztett gyöngyökkel vannak díszítve. Gyöngy mérete: 6,5-7 mm.

A boltba
THOMAS SABO anyag karkötő  karkötő A1987-401-9-L20v THOMAS SABO anyag karkötő karkötő A1987-401-9-L20v

Női bézs, anyagból készült Thomas Sabo karkötő.Karkötő Pink pearls with white stone fazettába csiszolt rózsaszín jáspissal és átlátszó cirkóniával. Viselje külön, vagy kombinálja divatos, rétegezett megjelenésben más Thomas Sabo karkötőkkel és ékszerekkel, és fejezze ki az egyéniségét. Állítható hossz: 13 - 20 cm.

A boltba
Calvin Klein Masszív karkötő Distinct KJ2ZCF29020 6 cm - XS Calvin Klein Masszív karkötő Distinct KJ2ZCF29020 6 cm - XS

A Calvin Klein ékszerek eredeti, logóval ellátott csomagolásban (papírdoboz vagy műanyag tok) kerülnek kiszállításra. A csomagolás módját nem lehet kiválasztani. A \"Calvin Klein\" felirat az ékszereken eltérő gyártási sorozat miatt előfordulhat, hogy nem egyezik a weboldalunkon látható fotóval. Három stílus létezik - ck Calvin Klein, Calvin Klein és CALVIN KLEIN.

A boltba
La Petite Story Elegáns szilárd karkötő Dog&Kitty LPS05ASF11 La Petite Story Elegáns szilárd karkötő Dog&Kitty LPS05ASF11

A boltba
Morellato Időtálló acél karkötő Motown SALS60 Morellato Időtálló acél karkötő Motown SALS60

A Morellato Időtálló acél karkötő egy elegáns és stílusos kiegészítő, mely a klasszikus és modern stílusokat tökéletesen kombinálja. A Motown SALS60 karóra a Morellato kiváló minőségű acélból készült, strapabíró U alakú karpántja biztosítja az időtállóságot és kényelmes viseletet. A karkötő letisztult, mégis feltűnő designja minden öltözékhez remekül passzol, legyen szó egy elegáns eseményről vagy

A boltba
Beneto Jáde, achát és ónix gyöngy karkötő MINK54 19 cm Beneto Jáde, achát és ónix gyöngy karkötő MINK54 19 cm

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is.

A boltba
Rosefield Elegáns acél karkötő Essentials JBFCS-J598 Rosefield Elegáns acél karkötő Essentials JBFCS-J598

A boltba
THOMAS SABO teniszkarkötő Pink stones  karkötő A2029-051-9 THOMAS SABO teniszkarkötő Pink stones karkötő A2029-051-9

Időtlenül elegáns női teniszkarkötő rózsaszín cirkóniákkal. A karkötő tökéletesen kitűnik az azonos kialakítású fülbevalókkal, gyűrűkkel és nyaklánccal együtt. A karkötő szélessége: 4,00 mm. A karkötő hossza: 16,00 - 19,00 cm.

A boltba
CO88 női acél karkötő türkizzel  karkötő C88CB-90823 CO88 női acél karkötő türkizzel karkötő C88CB-90823

Női acél karkötő türkizzel. Az acél részek sárga arannyal vannak futtatva. A karkötő hossza: kb.17 cm (a karkötő enyhén elasztikus). Türkiz gyöngyök mérete: 2 x 4 mm.

A boltba
Brosway Modern acél karkötő Backliner BBC20 Brosway Modern acél karkötő Backliner BBC20

A boltba
Fossil Ásványi gyöngy karkötő rózsakvarccal JF04329710 Fossil Ásványi gyöngy karkötő rózsakvarccal JF04329710

A boltba
Morellato Csillogó ezüst karkötő cirkónium kövekkel Romantikus SAIW133 Morellato Csillogó ezüst karkötő cirkónium kövekkel Romantikus SAIW133

A Morellato ékszereket eredeti csomagolásukban szállítjuk.

A boltba
Brilio Silver Gyengéd ezüst karkötő ovális cirkónium kövekkel BRC113W Brilio Silver Gyengéd ezüst karkötő ovális cirkónium kövekkel BRC113W

A boltba
Pandora Játékos ezüst medálok Lógó lakat és kulcs 790088C02 Pandora Játékos ezüst medálok Lógó lakat és kulcs 790088C02

Előfordulhat, hogy a csomag nem fog tartalmazni Pandora ékszerdobozt. Pandora tanusítványt nem tartalmaz a csomagolás.

A boltba
PANDORA Disney Mickey Mouse karkötő  karkötő 593061C00 PANDORA Disney Mickey Mouse karkötő karkötő 593061C00

Ezüst PANDORA x Disney karkötő a Moments kollekcióból, az ikonikus Mickey Mouse karakter formájú csattal. Válasszon a karkötő kerületénél 2-3 cm-rel nagyobb karkötőt, hogy legyen helye a gyöngyöknek. Ha a méret nem felel meg neked, vedd fel velünk a kapcsolatot, kicseréljük helyetted a karkötőt, amíg nem viseled. A karkötő merevsége viselés közben meglazul, a karkötő enyhén 2-4 mm-rel kitágul.

A boltba
PANDORA Disney Mickey Mouse karkötő  karkötő 593061C00 PANDORA Disney Mickey Mouse karkötő karkötő 593061C00

Az exkluzív PANDORA Disney Mickey Mouse karkötő egy igazán gyönyörű és egyedi darab, amely minden Disney rajongó számára tökéletes választás lehet. A karkötő elegáns és modern kialakítással rendelkezik, melyben a klasszikus Mickey Mouse motívumok újraértelmezve kerülnek bemutatásra. A karkötő minőségi anyagokból készült, és a legmagasabb szintű precizitással lett kidolgozva, így hosszú éveken keresztül

A boltba
Pandora Divat ezüst karkötő Signature 592777C01 18 cm Pandora Divat ezüst karkötő Signature 592777C01 18 cm

A Pandora Divat Signature 592777C01 karkötő elegancia és stílus ikonja. Az ezüst karkötő egyedi és figyelemfelkeltő megjelenésével bárkit lenyűgöz, aki viseli. A karkötő hossza 18 cm, így tökéletesen illeszkedik a csuklód köré. A Signature kollekció jellegzetes logója és keresztbe fonott mintája a Pandora márkát képviseli, és a divat világában való otthonosságot sugall. Ez az elegáns kiegészítő minden

A boltba
La Petite Story Masszív acél karkötő medálokkal Family LPS05ASF65 La Petite Story Masszív acél karkötő medálokkal Family LPS05ASF65

A boltba
Pandora Ezüst karkötő medálokra PAN590122C00 20 cm Pandora Ezüst karkötő medálokra PAN590122C00 20 cm

A Pandora Ezüst karkötő medálokra egy igazi stílusos és elegáns kiegészítő, amely tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy akár különleges alkalmakra is. A karkötő 925-ös tisztaságú ezüstből készült, így garantáltan hosszú ideig szép marad. A karkötő hossza 20 cm, így könnyedén lehet variálni és kombinálni más ékszerekkel is. A karkötőre medált is lehet tenni, így személyre szabottá teheted

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben