THOMAS SABO karkötő Pearl white stones karkötő A1989-167-14-L19v


26 900 Ft
  • Raktáron

Női ezüst Thomas Sabo karkötő édesvízi gyönggyel és cirkóniával. Minimalista és elegáns megjelenés. Legyen kreatív, és ötvözze a karkötőt trendi, rétegezett megjelenésben a Charming kollekció többi darabjával, és hangsúlyozza ki a saját stílusát. Hossz: 19 cm, de beállítható 17,5 cm-re és 16 cm-re.

Gyártó: Thomas Sabo

Termékleírás

A THOMAS SABO Pearl white stones karkötő egy igazán elegáns és stílusos kiegészítő a mindennapi viselethez. Az A1989-167-14-L19v kóddal ellátott karkötő fehér gyöngyökkel díszített, melyek gyönyörűen csillognak a napfényben. A finom arany színű sziluett és a fehér kövek tökéletes harmóniát alkotnak, és egyedülálló megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

A karkötő tökéletes választás lehet mindennapi viselethez, de akár alkalmi eseményekre is, hiszen könnyedén kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal is. A hossza 19 cm, így tökéletesen illeszkedik a csuklóra.

Ha szeretnél stílusos és kifinomult megjelenéssel rendelkezni, válaszd a THOMAS SABO Pearl white stones karkötőt, és légy mindenki figyelmének középpontjában!

Női ezüst Thomas Sabo karkötő édesvízi gyönggyel és cirkóniával. Minimalista és elegáns megjelenés. Legyen kreatív, és ötvözze a karkötőt trendi, rétegezett megjelenésben a Charming kollekció többi darabjával, és hangsúlyozza ki a saját stílusát. Hossz: 19 cm, de beállítható 17,5 cm-re és 16 cm-re.

Karkötők

Üdvözöllek az alkatréz karkötők kategóriájának weboldalán! Itt található a legjobb minőségű és divatos karkötők készletünk, amelyek garantáltan elegánsabbá teszik megjelenésedet. Az alkatréz karkötők hatalmas választéka áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a személyes stílusodnak megfelelőt. Az alap anyagok sokfélesége miatt kiváló minőségű, megbízható, tartós karkötőket kínálunk, amelyek garantáltan hosszú élettartamúak. A legnépszerűbb anyagok a rozsdamentes acél, az ékszerekben széleskörűen alkalmazott titán, az arany, az ezüst és a bőr. Minden karkötő ellenálló a kopásnak és a karcolásoknak, valamint az allergiás reakcióknak is. Karkötőink saját design-unkkal rendelkeznek, ezért kizárólag az általunk létrehozott karkötőket találhatod. Az alkatréz karkötők kézzel készülnek, hogy azok még magasabb minőségi elvárásait is kielégítsék. Minden egyes darab egységes, magas színvonalú kidolgozással rendelkezik. A karkötők kategóriájában a legnépszerűbb alkatrészek között találhatóak széles körű karkötők, bőr karkötők, titán karkötők, befűzött karkötők, valamint azok a nyakláncok és fülbevalók, amelyek kiválóan párosíthatóak a karkötőkkel. Az alkatréz karkötők stílusától függően különféle funkcionális megoldásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy használd őket minden nap vagy különleges alkalmakkor is. A könnyű, kényelmes darabokat megkönnyíti az ékszerek napi alkalmazása, és a fém tartóssága biztosítja, hogy azok hosszabb ideig megőrizzék eredeti formájukat. Célunk az, hogy mindenki megtalálja azokat a karkötőket, amelyek tükrözik a személyes stílusát, valamint segítenek növelni az önbizalmát. Az alkatréz karkötők olyan ékszerek, amelyek figyelemfelkeltőek és kreatívan fordulnak a modern divat felé. Ezek a karkötők egy varázslatos érintést adnak a személyiségedhez, egyszerű és elegáns darabjai az öltözködésnek, és remek ajándékot jelentenek minden korosztálynak. Kérdéseid merült fel a karkötőkkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogass el boltunkba, hogy megismerkedj az alkatréz karkötőkkel. Töltsd fel ékszerdobozodat trendi karkötőinkkel és érzd az ékszerek varázsát a személyes stílusodban.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

SOFIA gyöngy karkötő  karkötő PPNRWHFPS4,5-5 SOFIA gyöngy karkötő karkötő PPNRWHFPS4,5-5

Divatos és időtlen gyöngy karkötő. Az ékszer az alkalmi és lezser stílusát is ékesítheti. Anyaga: 925/1000 ezüst, édesvíz, tenyésztett fehér gyöngy, 4,5 - 5 mm méretű. A PEARLS ékszerek kiváló minőségű édesvízi tenyésztett gyöngyökkel vannak díszítve.

A boltba
SOFIA ezüst karkötő  karkötő AESOF-AB0920Z/R SOFIA ezüst karkötő karkötő AESOF-AB0920Z/R

Női ezüst karkötő átlátszó cirkóniával. A karkötő hossza: 15,5-17,5 cm, 17,5-19,5 cm és a 19-22 cm. Dekoráció mérete: 11 mm. Súly: 2 g.

A boltba
PANDORA Szikrázó teniszkarkötő  karkötő 591469C01 PANDORA Szikrázó teniszkarkötő karkötő 591469C01

Női PANDORA teniszkarkötő cirkóniákkal. Egy egyszerű csillogó kősorból sztárrá varázsolja Önt. Díszítsen magát a Timeless kollekció egy elegáns darabjával, amely önmagában és más karkötőkkel kombinálva is kitűnik. Választható hosszúságok: 16 cm, 18 cm és 20 cm. Súly: 4 g.

A boltba
PANDORA Moments aranyozott szívzáras kígyólánc karkötő  karkötő 582257C00 PANDORA Moments aranyozott szívzáras kígyólánc karkötő karkötő 582257C00

Az aranyozott PANDORA Moments szívzáras kígyólánc karkötő tökéletes választás minden nő számára, aki stílusos és elegáns ékszert keres. A karkötő fonott kígyóláncból készült, melynek különleges dizájnja azonnal vonzza a tekinteteket. Az aranyozott szívzáras zár pedig még romantikusabbá teszi az összhatást. Ez a karkötő ideális választás mindennapos viseletre, de akár egy elegánsabb eseményre is tökéletes

A boltba
Calvin Klein Acél karkötő Billow KJ93MD0101 6 cm - XS Calvin Klein Acél karkötő Billow KJ93MD0101 6 cm - XS

A Calvin Klein ékszerek eredeti, logóval ellátott csomagolásban (papírdoboz vagy műanyag tok) kerülnek kiszállításra. A csomagolás módját nem lehet kiválasztani. A \"Calvin Klein\" felirat az ékszereken eltérő gyártási sorozat miatt előfordulhat, hogy nem egyezik a weboldalunkon látható fotóval. Három stílus létezik - ck Calvin Klein, Calvin Klein és CALVIN KLEIN.

A boltba
Pandora Merev ezüst karkötő 590713 19 cm Pandora Merev ezüst karkötő 590713 19 cm

Előfordulhat, hogy a csomag nem fog tartalmazni Pandora ékszerdobozt. Pandora tanusítványt nem tartalmaz a csomagolás. Javasoljuk, hogy a csukló körméreténél nagyobb karkötőt vásároljon. A gyöngyök felfűzése után a karkötő túl kicsi lenne! Ha például 17 cm-es a kerülete a csuklójának, akkor vásároljon egy 19 cm-es kerületű karkötőt.

A boltba
Beneto Piros zsinór kabala karkötő Horgony AGB548 Beneto Piros zsinór kabala karkötő Horgony AGB548

Az ékszerekhez javasoljuk, hogy vásároljon egy ajándékdobozt a kínálatunkból.

A boltba
Lotus Style Divatos bronz karkötő cirkónium kövekkel Woman Basic LS2110-2/3 Lotus Style Divatos bronz karkötő cirkónium kövekkel Woman Basic LS2110-2/3

A boltba
Morellato Elegáns karkötő cirkónium kövekkel Scintille SAQF18 Morellato Elegáns karkötő cirkónium kövekkel Scintille SAQF18

Ha szereted az elegáns és nőies ékszereket, akkor a Morellato Scintille karkötő tökéletes választás lehet számodra. Ez a gyönyörű karkötő cirkónium kövekkel díszített, melyek ragyogóan csillognak a fényben. Az ezüst színű karkötő igazi stílusos kiegészítője lehet mindennapi vagy akár alkalmi viseletednek is. A karkötő finom és precíz kidolgozású, mely garantáltan fel fogja hívni magára a figyelmet.

A boltba
AMEN ezüst karkötő angyalkával  karkötő BRAG3 AMEN ezüst karkötő angyalkával karkötő BRAG3

Női ezüst karkötő sárga arannyal futtatott angyalkával. Dísz mérete: 6,5 x 8 mm. Hossz: 17 + 2 cm. Súly: 1,5 g.

A boltba
Troli Divatos bőr karkötő gyöngyökkel Leather Troli Divatos bőr karkötő gyöngyökkel Leather

A boltba
Rebel&Rose Acél nyitott karkötő Bangle Brushed fekete Triangle RR-MB007-S 19 cm - L Rebel&Rose Acél nyitott karkötő Bangle Brushed fekete Triangle RR-MB007-S 19 cm - L

A boltba
PANDORA ME fémgyöngy és láncszem karlánc  karkötő 592793C00 PANDORA ME fémgyöngy és láncszem karlánc karkötő 592793C00

A PANDORA ME fémgyöngy és láncszem karlánc karkötő egy igazán stílusos és elegáns kiegészítő, amely tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy akár különleges alkalmakra is. A karkötő fémgyöngyökkel és finom láncszemekkel díszített, ami egyedi és modern megjelenést biztosít. Az ezüst színű karlánc rendkívül könnyű és kényelmes viselet, így akár egész nap viselheted anélkül, hogy zavarna.

A boltba
Brosway Bájos aranyozott gyöngy karkötő Chakra BHKB137 Brosway Bájos aranyozott gyöngy karkötő Chakra BHKB137

A Brosway Chakra BHKB137 egy bájos aranyozott gyöngy karkötő, amely tökéletes kiegészítője lehet minden nő ruhatárának. A finom, aranyozott gyöngyök elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének, míg a karkötő chakra szimbólumai energetikailag is támogatják a hordozójukat. Ez a karkötő tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. A Brosway minőségi darabja biztosan

A boltba
Liu Jo Szép aranyozott elefánt karkötő Teen LJ1898 Liu Jo Szép aranyozott elefánt karkötő Teen LJ1898

A boltba
JVD Időtlen ezüst karkötő cirkónium kövekkel SVLB0582S61BI18 JVD Időtlen ezüst karkötő cirkónium kövekkel SVLB0582S61BI18

A JVD ékszereket doboz nélkül szállítjuk, amelyet kínálatunkból választhat ki.

A boltba
Fossil Stílusos férfi acél karkötő JF04569040 Fossil Stílusos férfi acél karkötő JF04569040

A Fossil JF04569040 stílusos férfi acél karkötő ideális kiegészítője lehet mindennapi viseletednek. Ez a modern és elegáns karkötő tökéletesen illeszkedik bármilyen öltözékhez, legyen szó akár elegáns eseményről vagy hétköznapi szettől. Az acél anyagú karkötő strapabíró és időtálló, így hosszú ideig szép marad. A karkötő dizájnja letisztult és letisztult, ami garantáltan vonzza majd a tekinteteket.

A boltba
BROSWAY karkötő Affinity  karkötő BWBFF184 BROSWAY karkötő Affinity karkötő BWBFF184

A BROSWAY Affinity karkötő egy elegáns és stílusos kiegészítő, mely tökéletes választás mindennapi viseletre vagy akár alkalmi eseményekre is. A karkötő kiváló minőségű, rozéarany színű rozsdamentes acélból készült, mely tartós és ellenálló anyag. A karkötő egyedi és modern dizájnt kapott, melyet gyönyörű Swarovski kristályok díszítenek, így ragyogást és eleganciát kölcsönözve viselőjének. Az Affinity

A boltba
Guess Bájos acél karkötő Crystal Drop JUBB03392JWRH 17-21 cm - L Guess Bájos acél karkötő Crystal Drop JUBB03392JWRH 17-21 cm - L

A Guess ékszereket a márka logójával díszített eredeti szövetzacskóban szállítjuk. A dobozt a csomagolás nem tartalmazza.

A boltba
Rosato Aranyozott karkötő cirkónium kövekkel RZB002 6 cm Rosato Aranyozott karkötő cirkónium kövekkel RZB002 6 cm

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

GLADE Maxi Champagne 224 g
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUDIX ADX51
92 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ARMANI EXCHANGE CAYDE AX7119
59 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 28%
Tamaris Női bőr bokacipő 1-25070-41-052 39
19 670 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Golden Gate (10085S17)
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kényelmi házicipő Gerda
7 020 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Maytoni Maytoni C051CL
15 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon ALBA 3xE27/60W/230V krém
31 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
CA04
13 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csillár rúdon 3xE27/60W/230V
20 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 39%
Kolarz Kolarz 264.41.7
87 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben